Welcome! Log In Create A New Profile

Advanced

yup..... I deleted the code for the board.....

Anonymous User
July 14, 2016 09:04PM
and also havent uploaded the index page.

Code from the test server (here) is being uploaded at the moment. Should be another 10 minutes.

Keep in mind that both sets of code are sharing this database, so when I get the code moved to TYB.com, these posts should still show there also.
SubjectAuthorViewsPosted

  I think this site is pretty much live Giambino......

Anonymous User11270July 14, 2016 07:58PM

  Re: I think this site is pretty much live Giambino......

Giambino325July 14, 2016 08:03PM

  long story short......

Anonymous User331July 14, 2016 08:05PM

  Re: long story short......

Giambino330July 14, 2016 08:07PM

  I can fix that......

Anonymous User326July 14, 2016 08:11PM

  Re: I can fix that......

Giambino319July 14, 2016 08:11PM

  Re: I can fix that......

Giambino302July 14, 2016 08:23PM

  yes..... that should go away when you move to TYB.com

Anonymous User316July 14, 2016 08:32PM

  Re: yes..... that should go away when you move to TYB.com

Giambino337July 14, 2016 08:36PM

  Re: yes..... that should go away when you move to TYB.com

Giambino313July 14, 2016 08:47PM

  yup..... I deleted the code for the board.....

Anonymous User315July 14, 2016 09:04PM

  Re: yup..... I deleted the code for the board.....

Giambino308July 14, 2016 09:28PM

  ok..... TYB.com rolling

Anonymous User324July 14, 2016 09:45PM

  index and favicon complete....

Anonymous User329July 14, 2016 09:58PM

  Re: index and favicon complete....

Giambino292July 14, 2016 10:15PM